ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

شهردار مسکو قانون خودقرنطینگی را در این شهر ابلاغ کرد

شهردار مسکو قانون خودقرنطینگی را در این شهر ابلاغ کرد شهردار مسکو با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهر قانون خودقرنطینگی را که از فردا اجرایی می‌شود در این شهر ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 29
کد خبر: ۳۹۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، پس از آنکه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در مسکو، پایتخت روسیه از ۱۰۰۰ نفر فراتر رفت، شهردار این شهر قوانین خودقرنطینگی شدیدی را برای تمام ساکنین این شهر صادر کرد و شهروندان مسکو تنها در صورت ضرورت مجاز به ترک خانه‌های خود هستند.

 

بر اساس قوانین جدید، ساکنان مسکو تنها در صورتی می‌توانند خانه‌های خود را ترک کنند که نیاز به کمک پزشکی فوری داشته باشند، یا با تهدید واقعی برای سلامتی یا زندگی خود مواجه بوده یا نیاز به خرید کالا‌های بسیار ضروری یا انداختن زباله‌های خود را داشته باشند.

 

طبق این قانون، ساکنان مسکو فقط تا شعاع صد متری می‌توانند خانه‌های خود را ترک کنند.

 

کارمندان سازمان‌هایی که باید به کار خود با وجود شیوع بیماری ادامه دهند از این قانون مستثنی هستند. این افراد می‌j وانند آزادانه از منازل خود به سر کار رفته و بازگردند.

 

برای اجرایی شدن این قانون، سامانه هوشمندی تحرک مردم را در اطراف شهر تحت نظر خواهد داشت.

 

مسکو پیشتر قانون فاصله اجتماعی را اعلام کرده بود که طی آن از مردم خواسته بود از یکدیگر فاصله یک متر و نیم را رعایت کرده و فروشگاه‌ها نیز شرایطی را برای رعایت فاصله‌ها فراهم کنند.

 

از سوی دیگر با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، مقامات روسیه اعلام کردند که تمامی مرز‌های این کشور از روز دوشنبه، ۳۰ مارس (۱۱ فروردین) بسته خواهد شد.

 

آخرین آمار در روسیه نشان می‌دهد که تا کنون ۱۵۳۴ نفر در این کشور به طور قطع به ویروس کرونا مبتلا شده و از این تعداد نیز ۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار